Koovee ja Kangasala SK esittävät; Suunnista kisaviikonloppuun Pirkanmaalle

 • Ilmoittaudu Hervanta Sprint Tour III:een

  Ilmoittaudu KangSK kansalliseen

 • Syyskuun 13. – 14. päivä viikonloppuna kisataan perjantaina Tampereen Hervannassa sprintti ja lauantaina Kangasalla Hankavuoressa keskimatka. Saat tehokkaasti perjantai-illalle ja lauantaiaamupäivälle kaksi kisaa riippumatta siitä, onko tavoitteesi parannella rankisijaa, nauttia teknisistä ja haastavista sprintti/keskimatka maastoista tai valmistautua syksyn SM-kisoihin.

  Perjantain sprintti jatkaa Kooveen sprinttisarjaa, jonka tavoitteena on tarjota teknisiä ”harjoituskisoja” niin kotimaan huippusuunnistajille, kuin nuorille tulevaisuuden toivoille ja samoista puitteista pääsevät nauttimaan myös ikäsarjalaiset.

  Perjantain sprinttikisa on osa Suomen sprinttimaajoukkueen leiriviikonloppua ja pääsarjojen ratasuunnittelusta vastaa maajoukkueen päävalmentaja Juha Taini. Muut sarjat noudattavat samaa teemaa, joten tervetuloa tasokkaaseen sprinttiin! Kartta on vuoden 2012 SM-kisoihin Janne Weckmanin tekemä, joka päivitetään jälleen tätä kisaa varten.


  Voit yöpyä viihtyissä kuntoutumiskeskus Apilassa Kangasalla, joka tarjoaa oivan palautumispaikan ennen lauantain kisaa Hankavuoressa. Majoitukseen kuuluu ilta- ja aamusauna, uima-allas ja aamiainen. Promokoodilla ”suunnistus” saat 10% alennuksen Apilan hintoihin, jotka löydät http://www.kuntoutumiskeskusapila.fi/ -sivuilta. Majoituksen voit varata  Apilan vastaanotosta puh. (03) 2716 11.

  Lauantaina suunnistetaan keskimatkalla Hankavuoressa ja on tarjolla haastavaa, teknistä ja hyväkulkuista maastoa. Hankavuoren kartta on tehty viime vuoden R2 SM-kisoihin ja on maastona todellakin SM-kisojen arvoinen. Vuosi sitten mukaan pääsivät vain ikäsarjalaiset, joten nyt myös pääsarjalaiset ja nuoremmat pääsevät nauttimaan maastosta, jossa Janne Weckman ja Sören Nymalm liikkuivat liki 6 – 6,5 min kilometrivauhtia.

 • Kangasalan kilpailu tarjoaa teknisena maastona oivan viimeistelypaikan ajatellen Keski-Suomen SM-kisoja, vaikka samanlaisia teräväpiirteisiä kalliomuotoja ei maastossa olekaan.

  Lauantai iltapäivään mennessä voit kerätä kahden kisan rankipisteet korjaamaan saldoasi loppurankille ja ehdit sen jälkeen joko viimeistelemään SM-kisakuntoasi Keski-Suomeen tai rentoutumaan kotiin. Niinpä melkein koko viikonloppu on vielä edessä - varsin tehokasta kisailua siis!

  Luvassa on tasokkaat kisat, sillä mukana on sprinttimaajoukkue ja Kangasalan keskimatkan kisa kuuluu useamman huippusuunnistajan ohjelmaan.