Talven testijuoksut ja suunnistukset Tampereen seudulla

Pirkanmaalaiset suunnistusseurat Epilän Esa, Kangasala SK, Koovee, Rasti-Nokia ja Tampereen Pyrintö järjestävät jälleen tulevalla talvikaudella suositut talvirastit. Tarjolla on perinteistä korttelisuunnistusta, mutta säiden ja lumitilanteen salliessa tarjolla on myös maastosuunnistusta tai näiden yhdistelmää.

Tampereen talvirastien ohjelmassa kaudella 2016-2017 kuntosuunnistustapahtumia Tampereen ympäristössä. Syksyllä lumen tuloon saakka tapahtumat painottuvat maaston puolelle ja lumien tultua kortteliin. Korttelisuunnistukset järjestetään sprinttikartoilla mahdollisuuksien mukaan.

Suunnistustapahtumat

Aika ja paikka: Tapahtumat järjestetään lauantaisin ja karttamyynti on klo 10-11:15 välillä. Tapahtumat löydät Kalenteri-sivulta

Radat: Ratavaihtoehdot ovat 3, 5, 7 ja 10 km. Radat ovat luonteeltaan kovavauhtisen etenemisen mahdollistavia kortteliratoja tai pitkiä sprinttikartalle laadittuja korttelisuunnistuksia.

Ilmoittautuminen: Tapahtuma toimii iltarastityylisesti; tule paikalle ja osta kartta! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Ajanotto: Ajanottoon käytetään Emit-leimausta, joten ota oma korttisi mukaan. Järjestäjillä on muutamia lainakortteja.

Lähtö: Lähtö korttelisuunnistuksiin tapahtuu klo 10-11:15. Lähteä voi joko yhteislähdössä tasan klo 10 tai kuntorastityyliin 10:00-11:15 välisenä aikana. Maali sulkeutuu klo 12:00.

Maksut: Tapahtumissa kerätään karttamaksut, jotka ovat 6€ 18-vuotiailta ja vanhemmilta sekä 3€ alle 18-vuotiailta. Näitä maksuja noudatetaan, mikäli muuta ei ole ilmoitettu. Tapahtuman järjestävän seuran jäsenille tapahtumat voivat olla ilmaisia. Maksu käteisellä tai Iltarasteilla käyvillä liikuntaseteleillä. Nokialla järjestettävissä tapahtumissa maksuvälineenä käyvät Nokirasteilla käytetyt maksuvälineet. Iltarastien sarjaliput siis eivät käy Nokialla järjestettävissä tapahtumissa.

Tulokset: Tulokset ja väliajat julkaistaan tapahtumien jälkeen näillä sivuilla.